Ειδήσεις

Τι εξόργισε τον Σμαραγδή που στηρίζει τον Λάκη

Για λάσπες και συκοφαντίες κάνει λόγο ο Γιάννης Σμαραγδής που παίρνει τη θέση του Λ.Λαζόπουλου. Τι τον εξόργισε.

"Μπορεί κανείς να μη συμφωνεί με τις όποιες επιλογές του Λάκη ή οποιουδήποτε δημόσιου προσώπου, όμως το να συκοφαντείς συνειδητά ή να κακοποιείς ηθελημένα την αλήθεια είναι δείγμα χυδαίας κατωτερότητας".Με τη φράση αυτή ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής παίρνει τη θέση του ηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου κάνοντας λόγο για χυδαιότητες που γράφονται σε βάρος του.

Όπως αναφέρι ο κ.Σμαραγδής:

'Ο ΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ' ή 'ΑΣΕΒΕΙΣ ΚΑΙΡΟΙ'.  

Ζούμε σε ασεβείς καιρούς και το σύνθημα είναι "λασπώστε τις αξίες". Αυτό ασφαλώς σημαίνει ότι, κυριαρχεί γύρω μας το κατώτερο στοιχείο της ύπαρξης μας και όχι το ανώτερο, δυστυχώς.

Κάθε φορά που βρίσκομαι σε δύσκολη θέση, καταφεύγω στη μεγάλη καλοσύνη του φίλου μου Λάκη Λαζόπουλου (δεν είμαι ο μόνος...). Έτσι πριν από λίγες μέρες, όταν προσπαθήσαμε να εισέλθουμε μέσα στην αίθουσα του θεάτρου όπου εμφανίζεται ο Λάκης για να τον συμβουλευτώ και για να μιλήσουμε για τα μελλοντικά σχέδιά μας, υποστήκαμε την επίθεση δύο νεαρών θρασύτατων «δημοσιογράφων», με δύο κάμερες ενός σκανδαλοθηρικού καναλιού, που ήταν φανερό ποιος ήταν ο στόχος τους: Να εκνευρίσουν τον Λαζόπουλο και μετά να αρχίσουν το χτίσιμο της λάσπης. Ο Λάκης ψύχραιμα όχι μόνο δεν επετέθη με κανένα τρόπο, αλλά στα ασεβέστατα σπρωξίματα τους απάντησε με περίσσεια ευγένεια: «Σας παρακαλώ, μην σπρώχνετε!»

Τις επόμενες μέρες ειπώθηκαν και γράφτηκαν χυδαιότητες ακόμα και πως ο Λαζόπουλος σήκωσε χέρι σε δημοσιογράφο, όσο για μένα ειπώθηκε πως είμαι κάτι σαν μπράβος του!!!

Την ίδια περίοδο, γνωστός δικηγόρος ρίχνει επίσης λάσπη στον Λάκη λέγοντας πως έχει σχέση με χρήση ναρκωτικών. Επειδή τίποτα τέτοιο δεν συμβαίνει, καταθέτω το παρακάτω περιστατικό στο οποίο υπήρξα ακούσιος μάρτυρας.

Επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, από αρμόδιο Υπουργό, ζητήθηκε από τον Λαζόπουλο να ηγηθεί μιας εκστρατείας κατά των ναρκωτικών. Ο Λαζόπουλος δέχθηκε υπό μία προϋπόθεση: να σταλεί δικό του γενετικό υλικό από το υπουργείο σε ένα διεθνές ιατρικό εργαστήριο εξιχνίασης χρήσης ναρκωτικών στον Ανθρώπινο Οργανισμό, και θα ανελάμβανε την εκστρατεία μόνο αν βεβαιωνόταν πως ο Λάκης δεν υπήρξε ποτέ χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Το υλικό εστάλη στο εξωτερικό και επισήμως απαντήθηκε πως ο Λαζόπουλος ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ. Ας σημειωθεί ότι στο γραπτό του αίτημα είχε ζητήσει να εξεταστεί σε όσο βάθος χρόνου η επιστήμη μπορεί να διακρίνει την χρήση τους.

Για αυτό το γεγονός υπάρχουν ΜΑΡΤΥΡΕΣ που μπορούν απολύτως να το διαβεβαιώσουν, από ιατροδικαστές που έκαναν τη  λήψη του γενετικού υλικού του Λάκη, καθώς και πρόσωπα αδιαμφισβήτητης  αξίας. Ο Λαζόπουλος προτιμά να μείνει σιωπηλός και να μην εμπλακεί σε τέτοιου είδους συκοφαντικές διαδόσεις.

Ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο που περισσεύει το κακό. Μπορεί κανείς να μη συμφωνεί με τις όποιες επιλογές του Λάκη ή οποιουδήποτε δημόσιου προσώπου, όμως το να συκοφαντείς συνειδητά ή να κακοποιείς ηθελημένα την αλήθεια είναι δείγμα χυδαίας κατωτερότητας.

Το ίδιο γίνεται και με την νέα Υπουργό Πολιτισμού, ηθοποιό Λυδία Κονιόρδου. Αντί να χαίρονται που ανέλαβε υπουργός μια καλλιτέχνης που γνωρίζει να «τροχοδρομεί» τις θετικές ενέργειες οι οποίες βάζουν σε κίνηση το καλό, αδαείς δημοσιογράφοι και μη, σχολιάζουν ειρωνικά αυτά που δεν γνωρίζουν…

Η τέχνη από την ύπαρξη της, τις θετικές ενέργειες βάζει σε κίνηση, απευθυνόμενη στη ανθρώπινη ψυχή, ενέργεια συμπαντική επίσης.

Όταν θα φτάσει το ανθρώπινο γένος στο σημείο, ώστε όλοι μας να ενεργοποιούμε τις θετικές ενέργειες όπως η Λυδία Κονιόρδου, αλλά και ο Λάκης Λαζόπουλος, τότε υπάρχει πιθανότητα εμείς οι άνθρωποι να πλησιάσουμε ό,τι κάνει καλό και αναβαθμίζει τη ψυχή. Γιατί μόνο τότε θα μπορεί να ενεργοποιηθεί ο ανώτερος εαυτός μας και όχι ο κατώτερος που αντιπροσωπεύουν οι ασεβείς, ανεύθυνοι και αδαείς επικριτές πανταχόθεν… 

Σχόλια