Ειδήσεις

Ο Στάθης τα "δίνει" όλα σε videoclip του θείου του (video)

Έτοιμος να κλέψει ξανά τις εντυπώσεις και να προκαλέσει ταχυπαλμίες στο γυναικείο κοινό, είναι ο γνωστός σέξι αγρότης Στάθης Στιβακτάκης

Έτοιμος να κλέψει εκ νέου τις εντυπώσεις και να προκαλέσει ταχυπαλμίες στο γυναικείο του κοινό, στο προσκήνιο επανέρχεται δυναμικά ο γνωστός σέξι αγρότης Στάθης Στιβακτάκης που αυτήν την φορά συμπρωταγωνιστεί σε  video-clip του θείου του, καταξιωμένου Κρητικού καλλιτέχνη του  Χρήστου Στιβακτάκη.

Τα γυρίσματα του τραγουδιού με τίτλο «Δεν τσι φοβάμαι τσε γκρεμούς» από το προσωπικό cd του Χρήστου Στιβακτάκη, «Η άκρη της σιωπής» έγιναν στα βουνά της Κρήτης με τον Στάθη να βρίσκεται σε γνωστά του λημέρια απολαμβάνοντας την άγρια ομορφιά στα απόκρημνα βουνά την οποία μόνο η Κρήτη ξέρει να προσφέρει.

Παρακολουθήστε το νέο βίντεοκλίπ του Χρήστου Στιβακτάκη στο οποίο και λαμβάνει μέρος ο ανιψιός του Στάθης Στιβακτάκης.

Τα γυρίσματα έγιναν στα μέσα Σεπτεμβρίου στην περιοχή "Κόλλιτα" και "Σκαρόνερο" σε υψόμετρο 1800 μέτρων. Σε ενα άγριο αλλά και συνάμα εντυπωσιακό περιβάλλον, κατάλληλο με τους στίχους του τραγουδιού, Χρήστος και Στάθης βρίσκονται μαζί.

Η Μουσική είναι του  Χρήστου Στιβακτάκη ενώ οι στίχοι ανήκουν στην Πόπη Νικηφόρου. Την διεύθυνση φωτογραφίας αλλά και την σκηνοθεσία έκανε ο Περικλής Μοσχολάκης

Σχόλια