Ειδήσεις

Tι είπε ο ηλεκτρολόγος που έπεσε στο κενό για το ατύχημα

Αγωνία για την κατάσταση της υγείας του 40χρονου ηλεκτρολόγου ο οποίος έπεσε στο κενό. Πως πριέγραψε το ατύχημα.

Λεπτό προς λεπτό παρακολουθούν οι γιατροί την κατάσταση της υγείας του 39χρονου ηλεκτρολόγου ο οποίος έπεσε την Τετάρτη στο κενό από πυρηνελαιουργείο όπου εργαζόταν στη Γαρίπα.

Ο τραυματίας δεν νοσηλεύεται στη εντατική αλλά την Ορθοπεδική κλινική του ΠΑΓΝΗ με τραύμα στο ισχύο ,ενώ θα υποβληθεί πιθανόν τη Δευτέρα σε επέμβαση.

Τι είπε ο ηλεκτρολόγος

Σύμφωνα με το περιβάλλον του 39χρονου Κώστα  και από τα όσα περιέγραψε στους δικούς του, πάτησε στην ταράτσα για να κάνει τις εργασίες αλλά χωρίς να καταλάβει πως συνέβη, τμήμα πλαστικού που κάλυπτε το σημείο υποχώρησε και ο ίδιος βρέθηκε στο κενό. Ο 39χρονος έπεσε με τα πόδια στο έδαφος -και ευτυχώς όχι με το κεφάλι- γεγονός που ίσως απεδείχθη σωτήριο. Μάλιστα τις πρώτες ώρες του ατυχήματος, ήταν υπό την επήρεια σοκ.

Αγωνία για την υγεία του

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιο Βοργιά που επισκέθηκε μαζί με στελέχη της Επιθεώρησης Εργασίας τον τραυματία και μίλησε στο neakriti.gr «από ότι ενημερωθήκαμε η ζωή του δεν κινδυνεύει αλλά έχει τραυματιστεί στο ισχίο. Εξετάζεται η πιθανότητα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Απ'ότι μας είπε έκανε εργασίες συντήρησης στο πυρηνελαιουργείο όταν έπεσε από την ταράτσα».

>> ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΑ

Ο 40χρονος υποβάλλεται σε εξετάσεις και μετά την επίσκεψη των γιατρών διαμορφώθηκε ολοκληρωμένη εικόνα για τη σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου, από απ' όπου κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια