default-image

Μετά τους ανέμους, λασποβροχή και καταιγίδες

Κρήτη
Μετά τους ανέμους, λασποβροχή και καταιγίδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mετά τους θυελλώδεις ανέμους που ταλαιπώρησαν ιδιαίτερα την Κρήτη έρχονται… λασποβροχές αφού σε πολλές περιοχές θα βρέξει και η σκόνη θα καλύψει τα πάντα . Το χαρακτηριστικό γκρίζο χρώμα θα καλύψει αυτοκίνητα ενώ θα υπάρχει για μια ακόμη μέρα υψηλή συγκέντρωση σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Για την Τετάρτη 9/11 στο Ηράκλειο καλός είναι ο καιρός με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους με ένταση φτάνουν τα 6-7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Καταιγίδα στο Ρέθυμνο

Για την Τετάρτη στο Ρέθυμνο προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους με ένταση που φτάνουν τα 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός παρουσιάζει επιδείνωση, με εκδήλωση καταιγίδας, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ.

Ασθενής βροχή στα Χανιά

Στα Χανιά, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Μετά τους ανέμους, η βροχή

Στον Άγιο Νικόλαο, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, και πιθανότητα εκδήλωσης ασθενούς βροχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News