Ειδήσεις

Κωνσταντοπούλου: Θα ρίξω την Κυβέρνηση!

Σκληρή κριτική εξαπολύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, χαζρακτηρίζοντας τον Πρωθυπουργό «ανδρείκελο» και δηλώνοντας ότι «Είμαι απέναντί τους και θα παραμείνω μέχρι να τους ρίξω».

«Είναι πλέον εμφανές ότι αναζητούνται τρόποι και τεχνικές για να παραταθεί ο βίος της κυβέρνησης. Ελπίζω να μην διαρκέσει πολύ ο βίος αυτός. Είμαι απέναντί τους και θα παραμείνω μέχρι να τους ρίξω» είπε μεταξύ άλλων η πρώην Πρόεδρος της Βουλής.

«Μιλάμε για ανασχηματισμό εξάντλησης των εφεδρειών. Επιστρατεύονται όλα τα πρόσωπα που θα μπορούσαν σε αυτά τα τελευταία επεισόδια της κυβέρνησης να αναλάβουν μια θέση εξουσίας» τόνισε.

Όπως είπε, «Αναβαθμίζονται πρόσωπα που δεν έχουν πάρει την ψήφο των πολιτών και δεν έχουν αναδειχθεί από την κοινωνία. Όπως είπε όμως, αυτό είναι το εντελώς αναμενόμενο σε μια φάση που το μνημόνιο συμπληρώνει έξι χρονιά και τη στιγμή που εξαντλούνται τα πρόσωπα».

«Σε αυτές τις τελευταίες σκηνές θα δούμε όλο το εφεδρικό προσωπικό της κυβέρνησης», εκτίμησε η κ. Κωνσταντοπούλου, κάνοντας μάλιστα λόγο για κυβέρνηση επιλογής των δανειστών.

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια