Ειδήσεις

Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμό και τραυματίες στην εθνική

Δύο οχήματα συγκρούστηκαν στην Ηρακλείου – Μοιρών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των τριών ατόμων, καθώς και τον εγκλωβισμό του ενός

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 8 το βράδυ, στην Εθνική οδό Ηρακλείου - Μοιρών, στο ύψος της ταβέρνας του Γωνιανού μετά τη Σταυρακιανή Καμάρα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η Κινητή Μονάδα, αλλά και η ΕΜΑΚ, της οποίας χρειάστηκε η συνδρομή, εξαιτίας εγκλωβισμού στα συντρίμια ενός εκ των τραυματιών.

Δύο άτομα που τραυματίστηκαν, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να κινδυνεύει η ζωή τους, ενώ ένα ακόμα άτομο που ενεπλάκη στη σύγκρουση μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο.

Στο σημείο κατευθύνθηκε άμεσα και η τροχαία πού θα αναλάβει και την προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο, καθώς και για τυχόν ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προηγήθηκε σύγκρουση δύο οχημάτων κάτω από άγνωστη, όμως, μέχρι στιγμής αιτία, ενώ όπως τελικά αποδείχτηκε ο άνδρας που είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμμια, βγήκε με τη συνδρομή διερχόμενων οδηγών, ενώ η Π.Υ. προχώρησε άμεσα σε πλύση του οδοστρώματος και την απομάκρυνση των οχημάτων.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια