Ειδήσεις

Στάχτες και αποκαΐδια το εστιατόριο

Η επόμενη μέρα βρήκε κλειστό το εστιατόριο όπου σημειώθηκε έκρηξη και πυρκαγιά ενώ αποκαλύφθηκε το μέγεθος της καταστροφής.

Η επόμενη μέρα βρήκε κλειστό το εστιατόριο στα Χανιά όπου σημειώθηκε η έκρηξη και η πυρκαγιά ενώ αποκαλύφθηκε το μέγεθος της καταστροφής.

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία των Χανίων,  που ερευνά τα αίτια που προκάλεσαν την φωτιά στο κατάστημα εστίασης στην Πλατεία Δικαστηρίων.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, και  τον αντιπύραρχο και διοικητή του Α΄Πυροσβεστικού Σταθμού ο κ. Αντώνη Πρωτοπαπαδάκη τα αίτια που προκάλεσαν το συμβάν που σήκωσε χθες το βράδυ στο πόδι τα Χανιά, ερευνώνται από το ανακριτικό της Π.Υ. ενώ «υπάρχουν σαφείς ενδείξεις έκρηξης που έτσι και αλλιώς ακούστηκε στον χώρο,  η οποία σημειώθηκε εντός του καταστήματος και ερευνώνται τα αίτια που την προκάλεσαν, τα οποία μπορεί να είναι π.χ από αστοχία υλικού μέχρι κάποιο ανθρωπινό λάθος.»

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Δύο οι τραυματίες

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το zarpanews.gr σχυρή έκρηξη σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, στην Πλατεία Δικαστηρίων της πόλης των Χανίων, όπου ξέσπασε φωτιά σε κατάστημα εστίασης, προκαλώντας πανικό.

Δύο άτομα παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ με εγκαύματα, χωρίς όμως η κατάστασή τους να είναι σοβαρή.

Σχόλια