Ειδήσεις

Στιγμιότυπα από την πιο εντυπωσιακή παρέλαση (photos)

Μία από τις πιο εντυπωσιακές στρατιωτικές παρελάσεις είχαν την τύχη να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν από κοντά στη Θεσσαλονίκη, αλλά και όσοι την παρακολούθησαν μέσα από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.   

Με τις στρατιωτικές παρελάσεις, κορυφώθηκαν σήμερα οι τριήμερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου.

Τη στρατιωτική παρέλαση στη συμπρωτεύουσα, παρακολουθούν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ, ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΛΑ

Πέντε ημέρες τιμητική άδεια έδωσε σε όσους συμμετείχαν στην παρέλαση, κατόπιν εισηγήσεως του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ.

«Θέλω να συγχαρώ, εκ μέρους της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, αλλά και του συνόλου του ελληνικού λαού, τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, τους Αρχηγούς, τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς, τους Στρατεύσιμους, τους Εθνοφύλακες, γιατί μέρα - νύχτα, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες το χρόνο, προασπίζονται την εθνική κυριαρχία της χώρας και την εδαφική μας ακεραιότητα, με υψηλό ηθικό, με βαθιά πίστη στην πατρίδα.

Ο ελληνικός λαός, σήμερα, στην παρέλαση της εθνικής μας εορτής, αγκάλιασε για μια ακόμα φορά τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ως πολιτικός προϊστάμενος είμαι περήφανος για όλες τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, που παρότι με την οικονομική κρίση έχουν υποστεί μία βίαιη μείωση των εισοδημάτων τους συνεχίζουν με υψηλότατο ηθικό και επαγγελματισμό να προασπίζουν την πατρίδα μας.

Χρόνια πολλά σε όλους. Τιμή στους νεκρούς ήρωες που έπεσαν τα χρόνια του πολέμου για τα εθνικά μας ιδανικά. Δεν θα τους προδώσουμε».

Σχόλια