Ειδήσεις

«Ξεμαλλιάστηκαν» για τα μάτια ενός χασάπη

Σε ερωτικό… τετράγωνο φαίνεται να πρωταγωνιστεί 55χρονος κρεοπώλης από τη Θεσσαλονίκη, τον οποίο «τσάκωσε» η επίσημη ερωμένη του με μια άλλη γυναίκα, με αποτέλεσμα τις ερωτικές του περιπτύξεις να μάθει και η σύζυγός του!

Ο εν λόγω Θεσσαλονικιός φαίνεται να είχε πολλές κατακτήσεις, πράγμα που γνώριζαν όλοι εκτός από τη γυναίκα και την επίσημη ερωμένη του.

Όλα άρχισαν όταν ο άτακτος κρεοπώλης αποφάσισε να κλείσει λίγο νωρίτερα το κατάστημά του για να βρεθεί πιο κοντά με μία πελάτισσα, στην πίσω αποθήκη του κρεοπωλείου.

Η μόνιμη ερωμένη, όμως, δεν είχε νέα του και έτσι αποφάσισε να περάσει μια βόλτα από το μαγαζί.

Όταν είδε ότι δεν της ανοίγει κανείς, άρχισε τα απειλητικά μηνύματα στο κινητό του.

Πανικόβλητος ο χασάπης, αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα για να αποφύγει τυχόν φασαρία στη γειτονιά.

Όταν όμως η ερωμένη αντιλήφθηκε ότι εκεί υπήρχε και άλλη γυναίκα, άρχισε να βρίζει, να φωνάζει και να τραβά από τα μαλλιά την 35χρονη γειτόνισσα και πελάτισσα του 55χρονου κρεοπώλη.

Μετά από έντονο καβγά, οι δυο γυναίκες στράφηκαν στον άτακτο άνδρα, χτυπώντας τον με χέρια και με τσάντες.

Φυσικά, οι φωνές ακούστηκαν στη γειτονιά και το περιστατικό δεν άργησε να κυκλοφορήσει από σπίτι σε σπίτι, με αποτέλεσμα τα όχι και τόσο ευχάριστα νέα να μαθαίνει και η σύζυγός του.

Εδώ και δύο ημέρες το κατάστημα είναι κλειστό, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι απέγινε ο χασάπης, η σύζυγός του, η ερωμένη και… οι υπόλοιπες φίλες του.

Πηγή: protothema.gr

(Φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια