default-image

Απαρηγόρητη η οικογένεια της Βίκυς που χάθηκε σε τροχαίο

Κρήτη
Απαρηγόρητη η οικογένεια της Βίκυς που χάθηκε σε τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με οδύνη οδηγείται στην τελευταία της κατοικία το πρωί της Τετάρτης η 54χρονη Βίκυ, η άτυχη γυναίκα που παρασύρθηκε από αγροτικό τα ξημερώματα της Δευτέρας στο ύψος του κόμβου του Αγίου Ιωάννη Χωστoύ.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η γυναίκα χάθηκε τόσο άδικα αφήνωντας πίσω της τρία παιδιά.

Το τροχαίο, για το οποίο είχε γράψει πρώτο το neakriti.gr, αποδείχτηκε όχι μόνο σοβαρό αλλά θανατηφόρο με το "καλημέρα" της εβδομάδας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της άτυχης γυναίκας, μητέρα δύο κοριτσιών και ενός αγοριού που έμαθε την δυσάρεστη είδηση από την Αμερική και έρχεται στην Κρήτη για να αποχαιρετήσει τη μητέρα του.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ ΠΕΖΗΣ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ"

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 6 το πρωί της Δευτέρας όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες ,αγροτικό όχημα σε πάροδο της μικρής γέφυρας που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη,παρέσυρε την πεζή, ηλικίας 54 ετών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία, ο οδηγός του αγροτικού, στην προσπάθεια του να το ξεπαρκάρει, έκανε όπισθεν, χωρίς όμως πιθανότατα να αντιληφθεί τη γυναίκα που ήταν πίσω από το όχημα.

Αποτέλεσμα ήταν η 54χρονη που δευτερόλεπτα πριν είχε βγει από το σπίτι της για να πάρει το λεωφορείο και να πάει στο ξενοδοχείο όπου και εργάζονταν ως ξενοδοχοϋπάλληλος, να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ρεπορτάζ : Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News