Ειδήσεις

Συνεχίζεται σε 1 χρόνο η δίκη για το φονικό στον Προφήτη Ηλία

Ένα χρόνο μετά, στις 6 Οκτωβρίου 2017, μεταφέρεται η συνέχεια της δίκης για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία μετά και τη σημερινή αναβολή. Την αναβολή ζήτησε και πήρε η πλευρά του κατηγορουμένου.

Ένα χρόνο μετά, στις 6 Οκτωβρίου 2017, μεταφέρεται η συνέχεια της δίκης για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία μετά και τη σημερινή αναβολή.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ - ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ

Χρονικό:

Μνήμες από το διπλό μακελειό που είχε σημειωθεί στο χωριό του Προφήτη Ηλία Ηρακλείου, τον Ιούνιο του 2012, με θύματα τον Πρίαμο Ξυδάκη και τον Μανόλη Σταυρουλάκη ξυπνούν σήμερα  στις δικαστικές αίθουσες. 

Στο εδώλιο του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Ηρακλείου αναμένεται να καθίσει ο 21χρονος -σήμερα- γιος του 56χρονου κρεοπώλη, ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης και 8 ετών για το διπλό φονικό.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΉΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΛΕΕΙ Η ΧΗΡΑ ΤΟΥ  ΠΡΙΑΜΟΥ ΞΥΔΑΚΗ

Ο νεαρός, ο οποίος δικάζεται από Δικαστήριο Ανηλίκων, καθώς όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό, ήταν 17 ετών, κατηγορείται για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και άσκοπους πυροβολισμούς.

Σημειώνεται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία έχει αναβληθεί αρκετές φορές, αναμένεται να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, όπως προβλέπεται στα Δικαστήρια Ανηλίκων.

Σχόλια