Ειδήσεις

Και ο Αη Βασίλης ήρθε νωρίτερα… μέσα από τα σκουπίδια

Τι και αν απομένουν κάτι λιγότερο από 90 ημέρες για τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του αγαπημένου για τα πιτσιρίκια Άγιου με την άσπρη γενειάδα.

Κάποιοι, στους οποίους μάλλον δεν είναι και τόσο συμπαθής και αγαπητός, φαίνεται πως τον ανακάλυψαν νωρίτερα  και θέλησαν να τον ξεφορτωθούν, πετώντας τον σε μία σακούλα απορριμμάτων.

Φαίνεται όμως πως δεν βρήκαν κάδο απορριμμάτων στο δρόμο τους με αποτέλεσμα η σακούλα να καταλήξει στο παρκάκι πίσω από γνωστό πολυκατάστημα στο Γιόφυρο και δίχως να είναι κλειστή.

Ο αγώνας για μία καθαρή πόλη μετατρέπεται σε δύσκολη υπόθεση για τη Λότζια που ότι προσπάθειες και αν γίνονται από την πλευρά της για να  απαλλαγεί από το βραχνά των σκουπιδιών , αυτά ξεπηδούν σαν τα μανιτάρια σε διάφορες γωνιές που έχουν μετατραπεί σε αυτοσχέδιες χωματερές.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ

Μετά και τα αλλεπάλληλα ρεπορτάζ του neakriti.gr για τον συγκεκριμένο εφιάλτη με την ευθύνη βεβαίως να βαραίνει σε μεγάλο βαθμό και του ίδιους τους πολίτες , ο φωτογραφικός φακός του neakriti.gr κατέγραψε νέο χώρο και μάλιστα σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης.

Σχόλια