default-image

1-0 ο Ατρόμητος τον Αστέρα Τρίπολης

Ποδόσφαιρο
1-0 ο Ατρόμητος τον Αστέρα Τρίπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη νίκη και γενικότερα τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ατρόμητος, καθώς επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Οι Περιστεριώτες,  με τον Γιώργο Κορακάκη στην άκρη του πάγκου ύστερα απ' την απόλυση του Τραϊανού Δέλλα, παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και έφτασαν σε μία σημαντικότατη νίκη εν' όψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μ' ένα εκπληκτικό σουτ του Χαβιέρ Ούμπιδες στο 42΄, σε ένα σημείο που οι Αρκάδες είχαν αναλάβει τα ηνία του παιχνιδιού και πίεζαν για το γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Μάκη Χάβου προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, είχαν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες, αλλά οι γηπεδούχοι άντεξαν στην πίεση, ενώ η αποβολή του Ματίας Ιγκλέσιας στο 75ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη διευκόλυνε ακόμη περισσότερο το έργο τους.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ. Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κατράνης (85' Μπίτολο), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Κεϊτά, Στόιτσεφ, Βασιλείου (52' Μπάχα), Τόνσο, Λε Ταλέκ (66' Παπαδόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Χάβος): Κοσίτσκι, Ίγκορ, Κουρμπέλης, Σεφί (66' Χαμντανί), Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Καλτσάς (63' Στανισάβλιεβιτς), Μάσα (79' Γκοντό), Φαρίνια, Ιωαννίδης.

Πηγή: sport24.gr

Φωτογραφία : intime.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News