Ειδήσεις

Κρητικός Αμαζόνιος από χασισόδεντρα στη Μεσαρά (photos)

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από τη γιγάντια χασισοφυτεία 4.800 δενδρυλλίων με ύψος εως 1.20μ που εντοπίστηκαν σε θερμοκήπιο στο Αντισκάρι

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από τη γιγάντια χασισοφυτεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία. Πρόκειται για 4.800 δενδρύλλια με ύψος εως 1.20μ που εντοπίστηκαν σε θερμοκήπιο στο Αντισκάρι , μια από τις μεγαλύτερες φυτείες που έχουν εντοπιστεί.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο 39ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ

Ο 39χρονος αγρότης από Αντισκάρι που συνελήφθη οδηγείται την Πέμπτη στον εισαγγελέα. Ένας ακόμα 35χρονος αγρότης, ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου έπεσε στα χέρια των αστυνομικών.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ:  ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ ΡΕΚΟΡ 5.000 ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ

Η αποκάλυψη μεγατόνων

Η αποκάλυψη μεγατόνων περίμενε τις αστυνομικές αρχές  το μεσημέρι της Τετάρτης όταν έκαναν έφοδο στο θερμοκήπιο σε μια προσπάθεια να συλλάβουν τον ένοπλο φρουρό της φυτείας, ο οποίος όμως χάθηκε στα ορεινά πάνω από το Αντισκάρι όσο οι αστυνομικοί έσφιγγαν τον κλοιό γύρω του με προσοχή ώστε να αποφύγουν απρόοπτα και μια απευκταία ανταλλαγή πυροβολισμών, καθώς αντιλήφθηκαν ότι ο δράστης ήταν οπλισμένος.

Μέσα στο θερμοκήπιο μάλιστα είχε στηθεί και καλύβα από τον Αλβανό φύλακα, όπου κατασχέθηκαν το πιστόλι και η καραμπίνα που πέταξε όταν τράπηκε σε φυγή.

Σχόλια