Ειδήσεις

Γιατί αν δεν το χεις... παρκάρεις και σε χώρο για λεωφορεία

Όταν δεν έχεις να παρκάρεις το αυτοκίνητο σου το αφήνεις όπου να ναι βρε αδερφέ. Τι και αν εμποδίζεις ,τι και αν ενδέχεται να προκαλέσεις κυκλοφοριακό κομφούζιο τι και αν δεν σου επιτρέπεται να παρκάρεις βάσει ΚΟΚ αλλά κυρίως βάσει κοινής λογικής .  

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του οδηγού με το άσπρο αυτοκίνητο της φωτογραφίας που πάρκαρε το αυτοκίνητο του όχι απλά σε χώρο που δεν επιτρεπόταν αλλά σε χώρο στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων απέναντι από το αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου αδιαφορώντας για τυχόν προβλήματα που θα θα δημιουργούνταν με την κίνηση του αυτή.

Αποτέλεσμα ήταν σε ώρα αιχμής να δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα με την μετακίνηση των οχημάτων, τα λεωφορεία να βγαίνουν με μανούβρες από τον συγκεκριμένο χώρο και τους τουρίστες που βρίσκονταν μέσα σε αυτά να γίνονται άθελα τους αποδέκτες τραγελαφικών καταστάσεων.

'Όπως ήταν φυσικό ο οδηγός έλαβε την κλήση του όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο ωστόσο το κακό είχε γίνει και η κυκλοφοριακή παιδεία για μία ακόμη φορά αποδείχτηκε χαμένη υπόθεση.

Β.Μ

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια