default-image

Η απάντηση των 47 εργαζομένων που «φεύγουν» από το Δήμο

Κρήτη
Η απάντηση των 47 εργαζομένων που «φεύγουν» από το Δήμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ασφαλιστικά μέτρα απαντούν οι 47 εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου που εξαιτίας ρύθμισης του Υπουργείου Εσωτερικών τίθενται εκτός υπηρεσίας και εργασίας.

Το αποκλειστικό θέμα επισημάνθηκε από το neakriti.gr, καθώς οι άνθρωποι αυτοί μένουν μετέωροι εξαιτίας της μη έγκαιρης πρόσληψής τους από το δήμο Ηρακλείου, λόγω... κενών στο προϋπολογισμό.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Σήμερα οι εργαζόμενοι συνοδευόμενοι από τη Διοίκηση του ΕΚΗ επισκέφθηκαν δικηγόρο για τα μέτρα, ενώ αύριο στις 10.00 το πρωί, Δήμος κι ΕΚΗ καλούν σε συνάντηση στη Λότζια τους βουλευτές του νομού ζητώντας άμεσα την παρέμβαση τους για την αποκατάσταση της αδικίας αλλά και την απρόσκοπτη αποκομιδή των απορριμμάτων από το Ηράκλειο.

Την ίδια ώρα σε ένα τόσο νευραλγικό τομέα όμως η καθαριότητα που τόσα προβλήματα και κενά έχει στην πόλη του Ηρακλείου, στην Δημοτική Αστυνομία -με τα έσοδα από τις κλήσεις- αναμένεται να προσληφθούν δέκα ακόμα άτομα ενώ… παραγγέλθηκαν και στολές 4.000 ευρώ για τον κάθε δημοτικό αστυνόμο! Κάτι για το οποίο θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις από το οικονομικό επιτελείο και τον προγραμματισμό του '15 και του '16...

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟΛΕΣ 4.000 € ΚΑΙ 10 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News