default-image

Έπεσε στη θάλασσα 38χρονη που περπατούσε στoν Κούλε

Κρήτη
Έπεσε στη θάλασσα 38χρονη που περπατούσε στoν Κούλε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζωντανός εφιάλτης χθες βράδυ στο λιμάνι του Ηρακλείου για μία 38χρονη γυναίκα που ενώ περπατούσε στον βόρειο λιμενοβραχίονα την γνωστή σε όλους λεωφόρο by-pass έπεσε στη θάλασσα.

Η κοπέλα κάτω από συνθήκες που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί , από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε στη θάλασσα , ζητώντας εν συνεχεία βοήθεια για να την βγάλουν έξω .

Αμέσως  περιπατητής ενημέρωσε το λιμεναρχείο και κλιμάκιο έφθασε στο σημείο . Ένας από τους λιμενικούς δίχως δεύτερη σκέψη βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει τη 38χρονη.

"Γύρω στις 12 το βραδύ ένας  πολίτης ζήτησε βοήθεια λέγοντας ότι μία  γυναίκα έπεσε στη θάλασσα .. Πήγανε  οι συνάδελφοι και ένας εξ αυτών την έβγαλε από την θάλασσα και όπως ισχυρίστηκε η ίδια  κατά λάθος έπεσε και ούτε κατάλαβε πώς βρέθηκε στα νερά" δήλωσε στο neakriti.gr ο λιμενάρχης Ηρακλείου κ. Δημήτρης Σαϊτάκης.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα η ίδια ανασύρθηκε από τα νερά του λιμανιού και η διάσωση της είχε αίσια κατάληξη . Στο σημείο και  το ΕΚΑΒ  με  ασθενοφόρο να τη μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο   για προληπτικούς λόγους.

Σχηματίστηκε δικογραφία και την υπόθεση έχουν αναλάβει οι λιμενικές αρχές για την διερεύνηση της .

"Σχηματίστηκε δικογραφία ,σε δεύτερο χρόνο θα πάρουμε κατάθεση και από εκείνη και από τον άνθρωπο που μας κάλεσε  .Για μια ακόμη φορά άμεση κινητοποιήθηκαν τα στελέχη που  έκαναν αυτό που έχουν μάθει να κάνουν και ΄έσωσαν μια ακόμη ζωή . Αυτή είναι η δουλειά μας αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις," πρόσθεσε ο κ. Σαϊτάκης.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News