Ειδήσεις

Φυλάκιση 2 ετών στον 43χρονο που έδειρε άγρια την κόρη του

Ελεύθερος αφέθηκε ο 43χρονος από την Παλαιόχωρα Χανίων, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ξυλοκόπησε άγρια με μια κρεμάστρα τη μόλις τριών ετών κορούλα του, στέλνοντάς την στο νοσοκομείο.

Ο 43χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του ενώπιον του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Χανίων, καταδικάστηκε για την πράξη του σε ποινή φυλάκισης 2 ετών. Η ποινή του, ωστόσο, ανεστάλη για τρία χρόνια, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος. 

Το 3χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων την περασμένη Κυριακή από τη μητέρα του, φέροντας εμφανείς εκδορές και εκχυμώσεις σε μεγάλο μέρος του κορμιού του. Το νήπιο παρέμεινε για 24 ώρες στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. 

Στο μεταξύ, οι διαπιστώσεις του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, ο οποίος εξέτασε το κοριτσάκι, σκορπίζουν θλίψη. «Το παιδί έφερε πολλαπλές εκχυμώσεις σε ολόκληρο το σώμα, οι οποίες έχουν προκληθεί με ραβδοειδές αντικείμενο», ανέφερε αρχικά μιλώντας στη "Νέα Κρήτη" ο κ. Μπελιβάνης. «Πρόκειται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αφού μιλάμε για ένα κοριτσάκι τριών ετών», συμπλήρωσε με νόημα ο γνωστός ιατροδικαστής. 

Σχόλια