default-image

Υγρός τάφος για δύο ανθρώπους η θάλασσα στα Χανιά

Κρήτη
Υγρός τάφος για δύο ανθρώπους η θάλασσα στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγικό τέλος έμελλε να έχει ένας 54χρονος άνδρας από την Αθήνα ο οποίος ήρθε για δουλειά στην Κρήτη και έκανε το τελευταίο μπάνιο σε παραλία του νησιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τον άτυχο άνδρα ανέσυραν λουόμενοι σε παραλία της Κισσάμου μόλις έγινε αντιληπτό το σώμα του στη θάλασσα. Δυστυχώς, δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ καθοριστικό παράγοντα στο άδοξο τέλος φαίνεται πως έπαιξαν και οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα ο λόγος που ο 54χρονος έχασε τη ζωή του, αλλά είναι κάτι για το οποίο θα δοθούν απαντήσεις από την ιατροδικαστική μελέτη σε 2-3 μέρες.

Άμεσα έσπευσε το Λιμενικό από την περιοχή για να καταγράψει το περιστατικό, ενώ ο άνδρας μεταφέρθηκε σε κέντρο υγείας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το τραγικό στοιχείο της ιστορίας έγκειται στο γεγονός ότι ο 54χρονος είχε έρθει στην Κρήτη τον τελευταίο μήνα και συγκεκριμένα στο Καστέλλι Κισσάμου από την Αθήνα, για να δουλέψει.

Και δεύτερος πνιγμός στα Χανιά

Θάνατοι δίχως τέλος στην Κρήτη από τους πνιγμούς, αφού λίγο πριν τον χαμό του 54χρονου στην Κίσσαμο, ένας 58χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νερό την ώρα που κολυμπούσε.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στην παραλία των Αγίων Αποστόλων να επιπλέει, με την ιατροδικαστική μελέτη να αναμένεται για να ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας.

14 πνιγμοί στην Κρήτη!

Δύσκολα πλέον θα περάσει ένα διάστημα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού στην Κρήτη, που να μην καταγράφεται πνιγμός. Αν και αρχή ακόμα της τουριστικής σεζόν, τα θύματα πνιγμών ανέρχονται ήδη στα 12, ενώ μαζί με τους δύο άνδρες η "μαύρη" λίστα καταγράφει 14 ονόματα.

Την τύχη με το μέρος του πάντως είχε και ένα 7χρονο αγόρι από το Ηράκλειο, το οποίο κατάφερε να βγει ζωντανό στη "μάχη" με τα κύματα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο και από κει στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ που παραμένει διασωληνωμένο.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News