default-image

Έστω και με καθυστέρηση αναπληρωτής διοικητής στο Βενιζέλειο

Κρήτη
Έστω και με καθυστέρηση αναπληρωτής διοικητής στο Βενιζέλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kάλλιο αργά παρά ποτέ… Μετά από αρκετούς μήνες που τα νοσοκομεία παρέμειναν «ακέφαλα», με τα προβλήματα να συσσωρεύονται και τους διευθυντές ιατρικών υπηρεσιών να επιχειρούν να διαχειριστούν μία δύσκολη κατάσταση, τοποθετήθηκαν οι νέοι διοικητές. Από τα νοσοκομεία που έμειναν «έξω» από τη διαδικασία ήταν το Βενιζέλειο, αλλά ακόμη κι αν φτάσαμε στον Ιούλιο, ορίστηκε νέος αναπληρωτής διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Πρόκειται για τον Γιώργο Μοσχοβάκη που υπηρέτησε και στο παρελθόν το χώρο της υγείας ενώ στην ανακοίνωση αναφέρεται ως αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ανακοινώσεις που έγιναν στο παρελθόν, το νοσοκομείο θα αποκτήσει χωριστή διοίκηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Βενιζέλειο-Πανάνειο τοποθετείται αναπληρωτής διοικητής ο Γεώργιος Μοσχοβάκης, πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, με Μεταπτυχιακό δίπλωμα (Master) στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Έχει διατελέσει προϊστάμενος στη Διεύθυνση Πληροφορικής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (στην Κρήτη), διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου και καθηγητής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα (ΑΤΕΙ) Ηρακλείου.

Οι διοικητές νοσοκομείων σε Ηράκλειο, Αργολίδα και Τρίκαλα τοποθετήθηκαν από το υπουργείο Υγείας στις θέσεις τους, μετά από εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής αξιολόγησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News