default-image

Γλίτωσαν από θαύμα οδηγώντας τις "γουρούνες"

Κρήτη
Γλίτωσαν από θαύμα οδηγώντας τις "γουρούνες"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυο απανωτά τροχαία τα οποία σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών στη Χερσόνησο και τα Μάλια επαναφέρουν τον προβληματισμό για τη χρήση των  τετράτροχων  τα οποία είναι ο κοινός παρανομαστής των ατυχημάτων.

Περίπου στις 12 σήμερα το μεσημέρι τετράτροχο με αναβάτη ένα νεαρό τουρίστα, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, φαίνεται να επιχείρησε αναστροφή στην παλαιά εθνική οδό, με συνέπεια όμως να καρφωθεί πάνω σε διερχόμενο μίνι βαν. Το ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος του Νανά Μπίτς, όπου αναβάτης της γουρούνας επιχείρησε να εισέλθει σε παράδρομο.

Ο ίδιος φαίνεται να γλίτωσε τα χειρότερα από καθαρή και μεγάλη τύχη, καθώς γλίτωσε τα πόδια τους από τις ρόδες του λεωφορείου, το οποίο κατά επίσης ευτυχή συγκυρία δεν μετέφερε κόσμο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο σε καλή κατάσταση.

Λίγες ώρες νωρίτερα, το απόγευμα της Πέμπτης θύμα γουρούνας έπεσαν δυο νεαρές κοπέλες ρωσικής υπηκοότητας που έκαναν τις διακοπές τους στη Χερσόνησο.

Τα θύματα περίμεναν στη στάση του λεωφορείου που  βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, νεαρός τουρίστας έχασε τον έλεγχο  του τετράτροχου που οδηγούσε, πέφτοντας πάνω στις ανυποψίαστες κοπέλες που είδαν τις διακοπές τους να εξελίσσονται σε εφιάλτη. Τα θύματα μεταφέρθηκαν το νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στα άκρα.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News