default-image

Νεκρός άνδρας στη θάλασσα

Κρήτη
Νεκρός άνδρας στη θάλασσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός βρέθηκε ένας 77χρονος άνδρας στην θάλασσα το πρωί της Πέμπτης, ενώ στο σημείο έσπευσαν Λιμενικό και ΕΚΑΒ για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή του Τομπρούκ, ενώ ένας πολίτης που περπατούσε στην παραλία μαζί με τη σύζυγο και το εγγόνι του είδε τη σορό του άτυχου άνδρα και ειδοποίησε άμεσα πολίτες που βρίσκονταν κοντά για ψάρεμα οι οποίοι υπό το φόβο να χτυπήσει το σώμα του στα βράχια έκαναν προσπάθεια και τον ανέσυραν εκτός.

Μάλιστα, ο 77χρονος φαίνεται πως είχε μπει στη θάλασσα από την μοναχική παραλία δίπλα στην οργανωμένη, η οποία εκείνη την στιγμή και λόγω των ανέμων έφερε κόκκινη σημαία. Τα πράγματά του ήταν κοντά στο σημείο που ανασύρθηκε όπως και το όχημά του που παρέμεινε ακινητοποιημένο.

Η Αστυνομία έφτασε στο σημείο και συνέλλεξε κάθε πληροφορία ώστε να ενημερώσει τους οικείους του.

Ο άτυχος 77χρονος, ήταν ήδη νεκρός και παρόλες τις προσπάθειες για ανάνηψη από τους άνδρες του ΕΚΑΒ, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Πάντως, δεν φαίνεται να φέρει εμφανή χτυπήματα στο σώμα του κάτι που ενισχύει τις εκτιμήσεις για πνιγμό.

Περισσότερα αναμένεται να δείξει η νεκροψία - νεκροτομή, που θα διενεργηθεί το επόμενο διάστημα για να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης - Έλλη Κοκκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News