Ειδήσεις

Το smartphone των 17.000 δολαρίων

Οι σταρ του Χόλιγουντ Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τομ Χάρντι βρίσκονται στο Λονδίνο για να λανσάρουν το νέο υπέρ-σύγχρονο Android smartphone, "Solarin".

Το πολλά υποσχόμενο κινητό τηλέφωνο έχει ασφάλεια "στρατιωτικού επίπεδου" για να προστατεύει τις κλήσεις και τα μηνύματα των χρηστών της. Το κοινό που στοχεύει είναι πολιτικοί ηγέτες, επιχειρηματίες, διασημότητες και πλούσιοι, όπως αναφέρει το CNN.

Τα χαρακτηριστικά που ισχυρίζεται η εταιρεία ότι έχει είναι: υψηλής ανάλυσης οθόνη και κάμερας, καλύτερο ήχο, υπηρεσίες 4G και γρηγορότερη σύνδεση στο διαδίκτυο από οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

Μάλιστα, μια ταινία μπορεί να «κατέβει» σε λίγα λεπτά, ενώ η συσκευή είναι αδιάβροχη. Ο ιδρυτής και πρόεδρος Μοσέ Χογκέγκ (Moshe Hogeg) της εταιρίας "Sirin Labs" μίλησε στο CNN για τα χαρακτηριστικά αλλά και την τιμή που κινητού τηλεφώνου.

Όπως ανέφερε, διαθέτει κάμερα 23.8 megapixel, οθόνη 5,5' ιντσών, τεράστια χωρητικότητα μνήμης και ηχεία που μπορούν να αναπαράγουν μουσική έντασης 90 ντεσιμπέλ.

Όσον αφορά το σχεδιασμό σύμφωνα με το techsmart.gr, είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο και γνήσιο δέρμα από τον διάσημο σχεδιαστή μόδας Καρίμ Ρασίντ (Karim Rashid).

«Η τιμή του απευθύνεται σε επιχειρηματίες που περνούν πολύ χρόνο ταξιδεύοντας και το κινητό τηλέφωνο αποτελεί το επαγγελματικό τους εργαλείο», αναφέρει ο Χογκέγκ.

Σε αυτό που δίνει κυρίως έμφαση η εταιρεία είναι η ασφάλεια κατά των χάκερς. «Αυτό που προσφέρουμε είναι η στρατιωτική ασφάλεια. Δεν είναι 100% σίγουρο ότι δεν θα υπάρξει ποτέ υποκλοπή, ωστόσο εγγυόμαστε ότι θα ανιχνεύεται άμεσα».

Η τιμή του smartphone ανέρχεται στα 16.560 δολάρια μαζί με το ΦΠΑ.

Σχόλια