Ειδήσεις

Αύριο τελικά η κάθοδος Μητσοτάκη

Την Παρασκευή το βράδυ θα έρθει τελικά στην Κρήτη ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στενοί συνεργάτες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης διευκρινίζουν ότι το πρόγραμμα μεταβάλλεται διαρκώς με φόντο και τις εξελίξεις σε κεντρικό πολιτικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έρθει στην Κρήτη αύριο το βράδυ, ωστόσο οι επαφές του θα είναι καθαρά οικογενειακές, ενώ την Κυριακή το πρωί θα παραστεί στο πολιτικό μνημόσυνο των Ελευθερίου και Σοφοκλή Βενιζέλου, που θα πραγματοποιηθεί στον Iερό Nαό Προφήτη Ηλία Χανίων.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για πολύ πιεστικό πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν άφηναν πολλά περιθώρια για προγραμματισμό επίσκεψης στην Κρήτη, ενώ κατόπιν υπήρξε ένας σχεδιασμός που περιελάμβανε πολιτική εκδήλωση τα ο Σάββατο το βράδυ στο Ρέθυμνο με φόντο τις προσυνεδριακές διαδικασίες.

Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες τουλάχιστον πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έρθει αύριο στην ιδιαίτερη πατρίδα του για ένα μικρό διάλειμμα από τις πολλές υποχρεώσεις και το βεβαρημένο πρόγραμμα κοντά στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Ρεπορτάζ: Νικολέτα Σφακιανάκη

Σχόλια