default-image

Στην Ολλανδία ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης για το Caravan Next

Κρήτη
Στην Ολλανδία ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης για το Caravan Next

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ολλανδία βρίσκεται ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης κ. Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «CARAVAN NEXT. Feed the future, art moving cities»το οποίο θα υλοποιηθεί και στη Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο. (Σεπτέμβριος 2016).

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης θα έχει σειρά επαφών με μέλη της ευρωπαϊκής επιτροπής του προγράμματος με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση του σημαντικού αυτού γεγονότος.

Παράλληλα στις συναντήσεις που θα πραγματοποιήσει θα αναφερθεί και στις αποφάσεις της Περιφέρειας Κρήτης που αφορούν τις καινοτόμες πολιτιστικές δράσεις, μέσω των οποίων κάθε πολίτης θα έχει την ευκαιρία να αναλογιστεί τον ενεργό ρόλο που έχει ως μέλος της Ευρώπης, σεβόμενος πάντα τις κοινωνικές προκλήσεις που στις μέρες μας υπάρχουν. Με αφορμή την παρουσία του στην Ολλανδία, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Κρήτης, ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Το μεγάλο ερώτημα είναι πως οραματιζόμαστε την Ευρώπη του μέλλοντος και στο οποίο θα επιχειρήσουμε να απαντήσουμε μέσα από το μεγάλο αυτό πολιτιστικό γεγονός. Οι ευρωπαϊκοί οργανισμοί που συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πρόθεση μας να μετατραπεί το Ηράκλειο και όχι μόνο σε μία μεγάλη σκηνή. Θα έχουμε την δυνατότητα να γίνουμε τον προσεχή Σεπτέμβρη πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης και είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την επιτυχία του προγράμματος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News