Ειδήσεις

Στο κενό η έρευνα εντοπισμού του Μιχ.Κριτσωτάκη

5η ημέρα ερευνών για τον 85χρονο από τον Κρουσώνα η περιπέτεια του οποίου έχει σκορπίσει ανησυχία όχι μόνο στους οικείους του αλλά και σε όλη την Κρήτη

Η οικογένεια του 85χρονου Μιχάλη Κριτσωτάκη, τα ίχνη του οποίου και χάθηκαν από το περασμένο Σάββατο στον Κρουσώνα συνεχίζει να ζει ώρες αγωνίας καθώς μέχρι και σήμερα η επιχείρηση εντοπισμού έχει πέσει στο κενό με το μαρτύριο ολοένα και πιο πολύ να γιγαντώνεται.

Από νωρίς το πρωί και σήμερα σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση της σε μία προσπάθεια να καταφέρουν να εντοπίσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα τον ηλικιωμένο ,με την συνδρομή και του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου .

Στο έργο των ερευνών συνδράμει κλιμάκιο της αστυνομίας αλλά και κάτοικοι της περιοχής

Αρχικά, το περασμένο Σάββατο, οι συγγενείς του προσπάθησαν να εντοπίσουν τον ηλικιωμένο που πάσχει από άνοια, χωρίς όμως να καταφέρουν και στη συνέχεια ειδοποίησαν τις Αρχές που ξεκίνησαν τις έρευνες.

Έτσι κλιμάκια της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας άρχισαν να τον αναζητούν από απόγευμα της  ίδια ημέρας χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής αποτέλεσμα .

"Κάποιοι τον είχαν δει έξω από το χωριό"

«Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν υπάρχει θετική έκβαση στην έρευνα, παρόλο που είχαμε κάποιες πληροφορίες ότι κάποιοι τον είχαν δει έξω από το χωριό», αναφέρει σε δηλώσεις του ο πυραγός κ. Βαγγέλης Παρασύρης, «έχουμε ερευνήσει το σημείο δύο και τρεις φορές, αλλά δεν τον έχουμε εντοπίσει».

«Έχουμε ψάξει το μεγαλύτερο μέρος του χωριού, έχουμε επικεντρώσει όμως περισσότερο εκεί που είχαμε και την τελευταία πληροφορία, ότι τον είχαν δει», αναφέρει και εκτιμά ότι «το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι μπορεί να τον έχει πάρει κάποιος, χωρίς να γνωρίζει ότι έχει πρόβλημα και τον έχει μεταφέρει κάπου αλλού».

Ρεπ:Βάλια Μπούη

Σχόλια