Ειδήσεις

Ζήτησαν την παραίτηση Λαμπρινού

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση στο δήμο Χερσονήσου με τον Γιάννη Σέγκο να επιτίθεται στο μέλος της παράταξης του δημάρχου Χεροσνήσου και δημοτικό σύβουλο, Νικηφόρο Λαμπρινό.

Μάλιστα η παράταξη "Σύμπραξη Ενεργών πολιτών του Δήμου Χερσονήσου" ζήτησε την παραίτηση του  Νικηφόρου Λαμπρινού, ζητώντας παράλληλα την εφαρμογή όσων ορίζει ο νόμος. Αίτια όπως πάντα υποστηρίζει η παράταξη και αναφέρεται σε ανακοίνωση είναι: " η αυθαίρετη και δίχως άδεια σύνδεση με το δίκτυο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου,  ξενοδοχειακής μονάδας στα Μάλια που έχει στην κατοχή του ο πρώην Δήμαρχος Μαλίων".

Ο Γιάννης Σέγκος κατήγγειλε την Δημοτική Αρχή για αναλγησία, καθώς είχε ζητήσει εδώ και μήνες ενημέρωση για το θέμα, με  τη ΔΕΥΑΧ και τελικά τον "πολίτης της Χερσονήσου να κινδυνεύουν να ζημιωθούν πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ "από την ``προστασία`` που έχει επιλέξει να παρέχει η Δημοτική Αρχή στο μέλος  της".

 Υπενθυμίζεται όπως αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση " ότι η Διοίκηση της ΔΕΥΑΧ επέλεξε η ανωτέρω ξενοδοχειακή μονάδα να πληρώσει μόνο το 50% των συνολικών οφειλών της παράνομης σύνδεσης από το 2010 ως και το 2015 που αυτή έγινε αντιληπτή από την τεχνική υπηρεσία της ΔΕΥΑΧ κατά παράβαση του νόμου".

Απαντώντας ο Νικηφόρος Λαμπρινός σημείωσε ότι έχουν δοθεί όλες οι απαντήσεις στα διοικητικά συμβούλια της ΔΕΥΑΧ αλλά και στο δημοτικό συμβούλιο και ότι δεν επιθυμεί να ασχοληθεί περαιτέρω με το θέμα.

Σχόλια