Ειδήσεις

Έκλεβε μπουκάλια αλκοόλ και προμήθευε το μαγαζί του

Έκλεβε μπουκάλια οινοπνευματωδών ποτών για να τα προμηθεύει στο μαγαζί που διατηρούσε στο Δήμο Μυλοποτάμου 43χρονος κι αυτό του... στοίχισε. Ο 43χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, με την κατηγορία ότι αφαίρεσε από κατάστημα ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 321 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.   

Ειδικότερα, ο 43χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, διότι σε προγενέστερο χρόνο, αφαίρεσε από κατάστημα, επτά φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και διάφορα άλλα είδη συνολικής αξίας 208 ευρώ.

Στην κατοχή του βρέθηκαν τα ανωτέρω αφαιρεθέντα είδη τα οποία αποδόθηκαν στην 34χρονη υπεύθυνη του καταστήματος.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 43χρονος κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο 2015 έως και την 01.02.2016 αφαίρεσε συνολικά 321 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε κατάστημα που διατηρεί ο 43χρονος σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι εννέα φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Σχόλια