Ειδήσεις

Γ.Μιχελογιαννάκης: Η κυβέρνηση θα πέσει αν φέρει το ασφαλιστικό

Εξωπραγματικό χαρακτήρισε το κομμάτι του νομοσχεδίου για τις εισφορές των αγροτών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννης Μιχελογιαννάκης, κάνοντας λόγο για πολιτική που εξοντώνει τον κλάδο.

Δήλωσε κατηγορηματικά σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ότι δεν θα το ψηφίσει. «Δεν υπάρχει πιθανότητα να έρθει νομοσχέδιο με τριπλασιασμό των εισφορών των αγροτών. Δεν το ψηφίζω».

Ο κύριος Μιχελογιαννάκης σχολίασε ότι υπάρχουν και άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν προτίθενται να ψηφίσουν το νομοσχέδιο.

«Η κυβέρνηση θα πέσει αν φέρει το ασφαλιστικό, όχι αν δεν την ψηφίσουμε» και τόνισε ότι οι κυβερνήσεις «δεν πέφτουν μόνο από τους βουλευτές αλλά από την κοινωνική αναταραχή».

«Αφήστε τους να πάνε Σαββατοκύριακο στις περιφέρειες και τότε θα δούνε. Τα Χριστούγεννα έκανα περιοδείες και είχα δει το κλίμα ποιο είναι. Ένα μήνα φωνάζω για τις εισφορές» συμπλήρωσε και κατέληξε: «καλά θα κάνει ο κ. Κατρούγκαλος αυτό το πράγμα αμέσως να το βελτιώσει».

Σχολίασε μάλιστα «την κωλοτούμπα» του παρελθόντος όταν τελικά ψήφισε το μνημόνιο που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή λέγοντας ότι το έκανε για να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη.«Στο μνημόνιο μια φορά μόνο ψήφισα γιατί ήθελα να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Και όταν έκανα την "κωλοτούμπα" -που λέτε εσείς- μιλούσαν για διαπραγμάτευση και παράλληλο πρόγραμμα. Άρα να εξαντλήσουμε τη διαπραγμάτευση και το παράλληλο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια