Ειδήσεις

Την Τετάρτη απολογούνται οι βιαστές της Σητείας

Προθεσμία για να απολογηθούν για το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Ιανουαρίου πήραν οι  δύο άνδρες, βουλγαρικής καταγωγής, οι οποίοι βίασαν ανήλικη κοπέλα στη Σητεία, πριν από λίγες μέρες και οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή στο μικτό ορκωτό δικαστήριο Λασιθίου στη Νεάπολη την Τρίτη 19 Ιανουαρίου. 

Οι δύο νεαροί αλλοδαποί που κρατούνται προσωρινά, με το αυτοκίνητο τους πήραν την κοπέλα σε ερημική περιοχή κοντά στη Σητεία και εκεί - σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια η ανήλικη - τη βίασαν. Το απίστευτο περιστατικό που συγκλονίζει την κοινωνία της Σητείας και αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη των δύο ανδρών, σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν οι δύο άνδρες - άγνωστο με ποιον τρόπο - έπεισαν την ανήλικη να μπει στο αυτοκίνητό τους, το οποίο οδηγούσε ο ένας εκ των δύο, ενώ ο δεύτερος ήταν επιβάτης. 

Με σκυμμένο το κεφάλι οι δύο νεαροί Βούλγαροι που φέρονται ότι βίασαν μία ανήλικη στη Σητεία μέρα μεσημέρι, πέρασαν το κατώφλι του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Νεαπόλεως. 

Αύριο στις 12.30 το μεσημέρι θα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεαπόλεως οι δύο άνδρες φερόμενοι ως βιαστές Βουλγαρικής Καταγωγής, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Σύμφωνα με καταγγελία της ανήλικης 14χρονης που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού, η ίδια μπήκε στο αυτοκίνητό τους, το οποίο οδηγούσε ο ένας εκ των δύο, ενώ ο δεύτερος ήταν επιβάτης. Μετέφεραν την ανήλικη κοπέλα σε ερημική περιοχή κοντά στη Σητεία όπου τη βίασαν, σύμφωνα με καταγγελία της ίδιας της παθούσας. Κατόπιν της καταγγελίας, οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν, κρατούνται προσωρινά και αύριο θα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεαπόλεως.

Σχόλια