Ειδήσεις

Νέα επιδείνωση του καιρού –Σε ετοιμότητα το λιμεναρχείο

Στο μάτι του κυκλώνα μπαίνει όπως φαίνεται για τα καλά η Κρήτη καθώς νέα μεταβολή αναμένεται να υπάρξει με πρόσκαιρη επιδείνωση από απόψε μέχρι και την Πέμπτη σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ.

Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι κατά τόπους πρόσκαιρα ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα του νησιού

Για τον λόγο αυτό το κεντρικό λιμεναρχείο Ηρακλείου σε ανακοίνωση του καλεί τους ιδιοκτήτες ελλιμενιζόμενων μικρών σκαφών να αποφύγουν την δραστηριοποίηση τους στην διάρκεια των άσχημων καιρικών φαινομένων ,λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφάλειας των σκαφών τους.

Επίσης το λιμεναρχείο κάνει γνωστό ότι έχει θέσει σε ετοιμότητα όλο το προσωπικό και τα διατιθέμενα πλωτά και χερσαία μέσα προς αντιμετώπιση περιστατικών παροχής βοήθειας σε τυχόν πλοία που κινδυνεύουν ,μικρά σκάφη και πρόσωπα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται μέσα από τα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα ΕΜΥ www.emy.gr.  

Σχόλια