Ειδήσεις

Έφτασε το Fantasia, το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο για φέτος

Θερμή υποδοχή από τη νέα διοίκηση του ΟΛΗ είχαν σήμερα οι 4 χιλιάδες περίπου επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου "MSC Fantasia" που έδεσε το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Οι τελευταίοι επισκέπτες κρουαζιέρας για το 2015 στο Ηράκλειο είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπικά γλυκίσματα και ρακή, ενώ πήραν και μια γεύση από τα κρητικά κάλαντα. Μέχρι το απόγευμα που έμειναν στην πόλη, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να σεργιανίσουν στους δρόμους αλλά και να επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, που, μετά από ειδική άδεια από το υπουργείο Πολιτισμού, έμεινε ανοιχτός μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Τα μέλη της νέας διοίκησης του ΟΛΗ υποδέχτηκαν τους τελευταίους επισκέπτες κρουαζιέρας για φέτος με χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, ρακή και τα κρητικά κάλαντα, με τους τελευταίους να ανταποδίδουν με την ίδια θέρμη τις ευχές, παίρνοντας μια γερή γεύση από την κρητική φιλοξενία.

Στο τετ-α-τετ που είχαν ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ, Απόλλων Φιλιππής, αλλά και όλη η διοίκηση του Οργανισμού με τον πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα και ευχές σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα.

Όπως διευκρίνισε ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ, η κρουαζιέρα είναι ένα πεδίο με σημαντικές δυνατότητες που μπορεί να διαμορφώσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική σε συνεργασία με τους φορείς που εμπλέκονται στον τουρισμό και όχι μόνο.

Οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου περιηγήθηκαν στην ηλιόλουστη πόλη, σε ρυθμούς άκρως εορταστικούς, ενώ είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν και τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

Σχόλια