Ειδήσεις

Χαμόγελα σκόρπισαν οι εργαζόμενοι του Carrefour Μαρινόπουλος

Οι εργαζόμενοι του "Carrefour Μαρινόπουλος" οργάνωσαν σειρά δράσεων, οι οποίες πήραν σάρκα και οστά με τη βοήθεια του κόσμου που τις στήριξε και οι οποίες σκόρπισαν χαμόγελα αυτές τις δύσκολες ημέρες σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.  

Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι μέσω των συναδέλφων τους:

*Μοίρασαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε περισσότερες από 350 οικογένειες σε όλη την Κρήτη.

* Υποστήριξαν τα Ιδρύματα "Δικαίωμα στη Ζωή" στο Ηράκλειο και "Αγάπη" στο Ρέθυμνο με τρόφιμα, αναλώσιμα, και χρήματα.

* Μοίρασαν κρέας, γάλα, και φρούτα σε 250 οικογένειες μέσω της προσπάθειας του παπά Γιάννη Μαρκάκη, γνωστού για το έργο του τώρα και 40 χρόνια.

* Μοίρασαν τρόφιμα μέσω της οργάνωσης "Κίτρινη Αποστολή".

* Μοίρασαν τρόφιμα σε δημοτικά σχολεία με ιδιαίτερο και προσεκτικό τρόπο.

* Αγόρασαν ιατρικό εξοπλισμό και αναλώσιμα για την Καρδιολογική και την Ω.Ρ.Λ. Κλινικές του Βενιζέλιου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η επόμενη δράση τους προγραμματίζεται για το καλοκαίρι του 2016 στο Παγκρήτιο Στάδιο, που είναι ήδη κλεισμένο και θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά.

Ο στόχος πολύ μεγάλος, αφού αφορά την ενίσχυση της Παιδιατρικής Κλινικής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και την αγορά ενός ασθενοφόρου αξίας 50.000 ευρώ.

Οι εργαζόμενοι, εκ μέρους του εκπροσώπου τους κ. Ηλία Μπαγιουρούκη, εύχονται σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία και παροτρύνουν να μείνουμε συντονισμένοι, καθώς η αρχή ήταν όμορφη, αλλά η συνέχεια ομορφότερη.  

Σχόλια