Ειδήσεις

Το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου για τα Χριστούγεννα

Ενόψει των Χριστουγέννων ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός εξέδωσε το δικό του μήνυμα για τις γιορτές και εύχεται σε όλους "Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές".

Αναλυτικά στο μήνυμά του αναφέρει: «Η έλευση των Χριστουγέννων δημιουργεί πάντα συνθήκες και προοπτικές για ένα καλύτερο κόσμο, ένα καλύτερο μέλλον.

Και αυτά τα Χριστούγεννα συμπίπτουν με την πολυετή οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας, και η οποία αποτελεί πεδίο ιδιαίτερα δυσμενών επιπτώσεων σε κάθε τομέα της κοινωνίας μας. Για την αντιμετώπιση των μεγάλων αυτών αντιξοοτήτων και των προβλημάτων, δεν αρκούν οι ευχές και οι καλές προθέσεις. Οφείλουμε να σταθούμε όλοι στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων, δίδοντας στην έννοια της αλληλεγγύης πραγματικό νόημα, μετατρέποντάς την σε δύναμη της κοινωνίας μας.

Η υπέρβαση της δύσκολης συγκυρίας προϋποθέτει συλλογική πορεία και δράση, ανθρωπιά και έμπρακτο ενδιαφέρον στον αγώνα επιβίωσης που δίδουν ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας. Ο Δήμος Ηρακλείου, αποδίδοντας μέγιστη σημασία στον κοινωνικό τομέα, στην ανακούφιση των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας, θα σταθεί στο πλευρό τους με σταθερή προσήλωση και με πράξεις ουσίας.  

Καλά Χριστούγεννα, καλές Γιορτές».

Σχόλια