Ειδήσεις

Αγνοούμενοι δύο άνδρες σε Ρέθυμνο και Αλικαρνασσό

Άκαρπες παρέμεναν μέχρι χθες το βράδυ οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό δύο ντόπιων, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί τις τελευταίες ημέρες από Ρέθυμνο και Ηράκλειο. Πρόκειται για έναν 55χρονο Ρεθυμνιώτη κι έναν 35χρονο τσιγγάνο, οι οποίοι τα τελευταία 24ωρα έχουν χαθεί από προσώπου γης, με αποτέλεσμα οι δικοί τους άνθρωποι να αγωνιούν για την τύχη τους.

Τα ίχνη του 55χρονου αγνοούνται από την περασμένη Πέμπτη. Το πρωί της Πέμπτης ο 55χρονος, που κατοικεί στην περιοχή της Καλλιθέας, στην πόλη του Ρεθύμνου, και είναι υδραυλικός στο επάγγελμα, πήγε στη δουλειά του. Έκτοτε δεν τον ξανάδε κανείς...

Η οικογένειά του δήλωσε την εξαφάνισή του στην Αστυνομία την Παρασκευή κι από τότε έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Σημειώνεται, πάντως, ότι τα οχήματα του 55χρονου δε μετακινήθηκαν ποτέ από το σημείο που τα είχε σταθμεύσει τελευταία φορά ο ιδιοκτήτης τους. Χθες, εξάλλου, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., της 3ης ΕΜΑΚ, καθώς κι εθελοντές, συγγενείς και φίλοι του αγνοούμενου "χτένισαν" διάφορες περιοχές του Ρεθύμνου, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να φτάσουν στα ίχνη του.

Αγνοείται Ρομά

Στο μεταξύ, ανάστατος είναι και ο καταυλισμός των τσιγγάνων στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, στο Ηράκλειο. Αιτία είναι η εξαφάνιση ενός 35χρονου Ρομά, του Παναγιώτη Καλαμιώτη, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Οι συγγενείς του δήλωσαν την εξαφάνισή του στην ΕΛ.ΑΣ., άνδρες της οποίας τις τελευταίες ημέρες προσπαθούν - χωρίς αποτέλεσμα - να τον εντοπίσουν.

Ο 35χρονος Παναγιώτης Καλαμιώτης

Εξάλλου, οι δικοί του έδωσαν τα στοιχεία του στη δημοσιότητα, απευθύνοντας ταυτόχρονα έκκληση προς όποιον γνωρίζει την οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του Παναγιώτη να ενημερώσει άμεσα τις αστυνομικές Αρχές. Ο 35χρονος, ο οποίος σήμερα συμπληρώνει ακριβώς μια εβδομάδα που αγνοείται, είναι μελαχρινός και έχει ύψος 1,75.

Νικόλας Αγγελίνος

Σχόλια