Ειδήσεις

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο καράβι στο Ηράκλειο

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Ελευθερίας η εκδήλωση της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου καραβιού, με το δήμαρχο της πόλης κ. Βασίλη Λαμπρινό να δίνει την εκκίνηση των εορταστικών εκδηλώσεων στο δήμο Ηρακλείου.

Ο κ. Λαμπρινός, που συνοδευόταν από τους αντιδημάρχους, στο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου καραβιού μεταξύ άλλων επισήμανε ότι «τώρα επιβάλλεται να κοιτάξουμε με πραγματικό ενδιαφέρον το διπλανό μας και να σταθούμε κοντά σε όσους έχουν ανάγκη. Γιατί μόνο μέσα από την αλληλεγγύη μπορούν να μετριαστούν οι συνέπειες της σκληρής πραγματικότητας, η οποία δοκιμάζει τις αντοχές μας τα τελευταία χρόνια.

Όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις πολυμέτωπες δυσχέρειες με σταθερή προσήλωση πάντα στις αρχές και στους στόχους που έχουμε θέσει. Συνάμα, δίδοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην κοινωνική του δράση, ο Δήμος θα εξακολουθήσει να συμβάλει, με όλες του τις δυνάμεις, στην ανακούφιση εκείνων των συμπολιτών που έχουν άμεσες ανάγκες και βρίσκονται σε δυσχερή θέση εξαιτίας των ακραίων οικονομικών συνθηκών».

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια