Ειδήσεις

Φωταγωγείται αύριο το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Γάζι

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, στις 20:00, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης θα φωταγωγήσει το χριστουγεννιάτικο δένδρο που και φέτος έχει τοποθετηθεί στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι.

Για μια ακόμα χρονιά, πολλά δώρα περιμένουν τα μικρά παιδιά, προσφορά από το Bravo Water park, ενώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει Κρητικό γλέντι, με τη συμμετοχή των καλλιτεχνών Μιχάλη Ρεθεμνιωτάκη, Νίκου Αστυρακάκη, Κώστα Σηφάκη, Μανώλη Φραγκιουδάκη και του λαογραφικού ομίλου Λάζαρου και Μανώλη Χνάρη. Παράλληλα, η σχολή Kappa Studies θα κερνάει λουκουμάδες με μέλι μικρούς και μεγάλους.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Από την κεντρική πλατεία του Γαζίου, ξεκινάμε για μια ακόμα χρονιά τις εορταστικές μας εκδηλώσεις. Στόχος μας είναι να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν μικροί και μεγάλοι, να αναδείξουμε τις αξίες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς, να αποχαιρετίσουμε μια χρονιά που φεύγει και να υποδεχθούμε με αισιοδοξία και χαμόγελο τη νέα που έρχεται. Προσκαλώ όλον τον κόσμο να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις μας, να γιορτάσει, να γλεντήσει και να αντλήσει ο ένας από τον άλλο δύναμη, κουράγιο και θετική ενέργεια, για τις προκλήσεις που μας περιμένουν».

Σχόλια