Ειδήσεις

Ο Δήμος Μαλεβιζίου αποκτά Αστυνομικό Τμήμα

Έπειτα από πολύχρονες προσπάθειες της δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου, ικανοποιείται ο στόχος να αποκτήσει ο Δήμος Μαλεβιζίου Αστυνομικό Τμήμα.

Ειδικότερα, το Α.Τ. Περιφέρειας που στεγάζεται στην Αμμουδάρα σε χώρο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Μαλεβιζίου, αλλά δεν είχε την αρμοδιότητα παρέμβασης σε περιστατικά του Μαλεβιζίου, μετονομάζεται σε Α.Τ. Μαλεβιζίου και θα εποπτεύει πλέον το Γάζι, την Αμμουδάρα, το Τσαλικάκι, αλλά και όλους τους οικισμούς που βρίσκονται στα όρια του δήμου.

Ο δήμαρχος κ. Κώστας Μαμουλάκης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, ευχαρίστησε το γενικό περιφερειακό αστυνομικό δ/ντή Κρήτης κ. Καραμαλάκη για την υποστήριξή του και σε δηλώσεις του τόνισε: «Αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη δημιουργία του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου. Ήταν εντελώς παράδοξο το γεγονός να έχουμε ένα Αστυνομικό Τμήμα δίπλα μας, αλλά να μην έχει αρμοδιότητα στην περιοχή της έδρας του. Επιτέλους, ένα πολύχρονο και απόλυτα δίκαιο αίτημα, με στόχο να καλυφθεί ένα κενό που είχαμε στο Μαλεβίζι και να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους του δήμου μας, ικανοποιείται και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Κρήτης κ. Μιχάλη Καραμαλάκη καθώς και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη θετική εξέλιξη».

Σχόλια