Ειδήσεις

Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της Ανακύκλωσης

Μαζικό συλλαλητήριο αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της Ανακύκλωσης, που βρίσκονται εδώ και 27 μέρες σε κινητοποιήσεις, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Ηράκλειο μετά από κάλεσμα της Σωματειακής Επιτροπής Εργαζομένων της Ανακύκλωσης, και της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου.


Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν μαζικοί φορείς και σωματεία, δηλώνοντας την έμπρακτη συμπαράστασή τους στον αγώνα των 39 εργαζομένων που διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους στο εργοστάσιο με τις ίδιες εργασιακές σχέσεις που δούλευαν και πριν την έναρξη της νέας εργολαβίας.


Πραγματοποιήθηκε πορεία με κατάληξη στο Δημαρχείο Ηρακλείου με τα συνθήματα "40 εργαζόμενους πετάξατε στο δρόμο, να μας δυναμώσετε πετύχατε και μόνο" και "Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά,εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά" να αντηχούν στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου.


Οι εργαζόμενοι στην Ανακύκλωση συνεχίζουν τον τιτάνιο αγώνα τους ζητώντας το αυτονόητο: Δουλειά για όλους, με πλήρη δικαιώματα.Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους συμμετέχοντας στην απεργία στις 3 Δεκέμβρη και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10 π.μ., στην πλατεία Ελευθερίας.

(Φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια