Ειδήσεις

Σε δημόσια διαβούλευση η μεταφορά της λαϊκής της Παρασκευής

Προτού πραγματοποιηθεί η μεταφορά της λαϊκής αγοράς της Παρασκευής αποφασίστηκε το θέμα θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση προκειμένου να εκφραστούν και να συζητηθούν τυχόν προτάσεις και παρατηρήσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηρακλείου. Εάν όλα πάνε καλά και αρθούν οι όποιες δυσκολίες τυχόν προκύψουν, τότε το Δημοτικό Συμβούλιο θα κληθεί να προχωρήσει στην απόφαση της μετακίνησης της λαϊκής.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αποφάσισε (αριθ.62/2015) να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση η απόφαση (αριθ. 148/2015) της 3ης Δημοτικής Κοινότητας,  που αφορά στη μετακίνηση της λαϊκής αγοράς που γίνεται κάθε Παρασκευή από τις οδούς Γαλενιανού και Καραμανλή, στις οδούς Δραμουντάνη, Λισσού από Λεβήνου έως Διονυσίου Φραγκιαδάκη, Ματτάλων από Λεβήνου έως Διονυσίου Φραγκιαδάκη και Ματτάλων από Λεβήνου έως τέρμα του πάρκου.

H ανωτέρω απόφαση με τη συνημμένη εισήγηση της 3ης Δημοτικής Κοινότητας έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου, προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι και να εκφράσουν τυχόν παρατηρήσεις ή προτάσεις και στη συνέχεια να προχωρήσει σε σχετική απόφαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου».

Σχόλια