Ειδήσεις

Αγιασμός και εγκαίνια στο παράρτημα του Δημοτικού Γουρνών

Ένα χρόνο μετά τις κινητοποιήσεις που είχαν κάνει με φόντο τα προβλήματα στέγασης του Δημοτικού Σχολείου Γουρνών, οι μεγαλύτεροι μαθητές του σχολείου βρίσκονται ήδη στο νέο τους σχολείο, μέσα στις εγκαταστάσεις της πρώην αμερικανικής Βάσης.

Τα εγκαίνια του σχολείου έγιναν σήμερα παρουσία γονέων και φορέων της περιοχής, που διευκρίνισαν πως ο επόμενο στόχος τους είναι το σχολείο να μην είναι μοιρασμένο και να βρεθεί πλησίον χώρος, μέσα στην πρώην αμερικανική βάση, και για τα παιδιά που έχουν παραμείνει στο παλιό κτίριο.

Ο αγιασμός και τα εγκαίνια στο παράρτημα του Δημοτικού Σχολείου Γουρνών έγιναν στο χώρο του κτιρίου "ΕΙΡΗΝΗ" παρουσία του δημάρχου Χερσονήσου Γιάννη Μαστοράκη, αντιδημάρχων, της σχολικής συμβούλου, δασκάλων, γονέων και μαθητών.  

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο δήμαρχος Χερσονήσου για το γεγονός ότι στο παράρτημα φιλοξενούνται από πέρυσι μαθητές, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει και συνέχεια στον τομέα της σχολικής στέγης.

Παράλληλα διαβάστηκε το μήνυμα του υπουργού Παιδείας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ακολούθησαν ευχαριστήριες ομιλίες από το διευθυντή και τον υποδιευθυντή του σχολείου, τη σχολική σύμβουλο της Περιφέρειας και τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων.

Σχόλια