default-image

Έκλεψε από δωμάτιο ξενοδοχείου κοσμήματα 2.000 ευρώ

Κρήτη
Έκλεψε από δωμάτιο ξενοδοχείου κοσμήματα 2.000 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Άτυχοι» στάθηκαν δυο άνδρες, που συνελήφθησαν χτες στο απόγευμα στη Χερσόνησο για κλοπή. Ένας 38χρονος συνελήφθη επειδή μπήκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου και «άρπαξε» κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ και ένας 40χρονος γιατί έκλεβε προϊόντα από σούπερ μάρκετ.

Προχθές το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από δωμάτιο ξενοδοχείου, κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 2.000 ευρώ, ιδιοκτησίας 25χρονου Βρετανού.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι δράστης της ανωτέρω κλοπής είναι ο 38χρονος, οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της εν λόγω Υπηρεσίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 38χρονου, βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα κοσμήματα, τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Επιπρόσθετα, χθες το απόγευμα συνελήφθη ο 40χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, διότι σε προγενέστερο χρόνο, είχε αφαιρέσει από κατάστημα σούπερ μάρκετ προϊόντα μικρής χρηματικής αξίας, τα οποία και αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News