default-image

Επίσκεψη συμβούλου αθλητισμού σε σχολεία του Δήμου Μινώα

Κρήτη
Επίσκεψη συμβούλου αθλητισμού σε σχολεία του Δήμου Μινώα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Νίκος Συριγωνάκης, εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού της περιφέρειας Κρήτης, με αφορμή την πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού, πραγματοποίησε επίσκεψη στα σχολεία του Καστελίου και του Θραψανού μοιράζοντας παράλληλα μπάλες διαφορών αθλημάτων στους μαθητές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

«Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης κος Συριγωνάκης Νίκος, στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, επισκέφθηκε τα Σχολικά Συγκροτήματα του Καστελλίου και του Θραψανού του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και μοίρασε μπάλες διαφόρων Αθλημάτων στους μαθητές.

Ο θεματικός άξονας, πάνω στον οποίο γιορτάζεται η φετινή ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, είναι ο «Σχολικός Αθλητισμός - Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα».

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά, νέους και εκπαιδευτικούς που στοχεύει να διδάξει θέματα που αφορούν τον Παραολυμπιακό αθλητισμό και την αναπηρία.

Χρησιμοποιεί κυρίως τη Φυσική Αγωγή και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα ώστε οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να ευαισθητοποιηθούν και να αποκτήσουν κατανόηση για τα ΑμεΑ ,καθώς επίσης και για θέματα που σχετίζονται με την αναπηρία και τον αθλητισμό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News