Ειδήσεις

Παράταση εγγραφών στο ΑΛΠ Κρήτης

Λόγω της μεσολάβησης των εκλογών παρατείνονται έως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, οι εγγραφές στο Ανοιχτού Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης τμήμα Ηρακλείου, ενώ μετατίθεται και η έναρξη των μαθημάτων για τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.

Ο νέος κύκλος μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2015-16 του Α.Λ.Π.  έχει τίτλο: "Διαχείριση σχέσεων, Β΄μέρος: Αναζητώντας την επιτυχία - από την θεωρία στην πράξη".

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όσους αναζητούν την επιτυχία και θέλουν να μάθουν πώς να κάνουν πράξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες τους.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν, πώς να μετατρέπουν τις αποτυχίες τους σε επιτυχίες, πως να παίρνουν αποφάσεις και να τις υλοποιούν, πώς να πραγματοποιούν αλλαγές στην ζωή τους, πώς να βγαίνουν από τα αδιέξοδα αλλά και ποια είναι τα στοιχεία των πετυχημένων.

Τα θέματα που θα αναπτύξουν ειδικοί εισηγητές, ψυχολόγοι & σύμβουλοι προσωπικής ανάπτυξης είναι:

- Η ψυχολογία των αλλαγών.

- Η τέχνη του πώς να παίρνεις αποφάσεις.

- Τα μυστικά της αποτυχίας.

- Η τέχνη του να λες ναι ή όχι.

- Πως μετατρέπεις τις αποτυχίες σε επιτυχίες.

- Πως οι σκέψεις και επιθυμίες σου γίνονται πράξη.

- Γιατί πετυχαίνεις το αντίθετο από αυτό που επιθυμείς.

- Πως βάζεις όρια στους άλλους.

- Η τέχνη του να γοητεύεις.

- Τι παραπάνω κάνουν αυτοί που πετυχαίνουν.

Τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00, στην αίθουσα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, Λ. Ικάρου 5.

Δικαίωμα εγγραφής έχει ο καθένας που το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας συνδρομή εγγραφής 65 ευρώ (ισχύει ειδική τιμή για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, ΑμΕΑ και ομάδες 5 ατόμων και άνω: 50 ευρώ). Εγγραφές στην είσοδο: 90 ευρώ.

Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και αυστηρά με σειρά προτεραιότητας από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.edu.gr.

Πληροφορίες: Ελένη Τραντά-Νερολαδάκη, συντονίστρια Α.Λ.Π. Ηρακλείου, τηλ: 6936004242.

Σχόλια