Ειδήσεις

Συνάντηση μελών του Συλλόγου PALSO με προέδρους κομμάτων

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (PALSO) νομού Ηρακλείου αποτελούμενη από τον πρόεδρο, κ. Γιώργο Χατζηδάκη, και τον αντιπρόεδρο, κ. Δημήτρη Γιακουμάκη, συναντήθηκε χθες Πέμπτη με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ., κ. Πάνο Καμμένο, κατά την επίσκεψή του στο Ηράκλειο.

Του έθεσαν το φλέγον θέμα της επιβολής ΦΠΑ 23% (από 0%) στα δίδακτρα και του τόνισαν ότι ο κλάδος μας εμμένει στο αίτημά του για συνολική απόσυρση του μέτρου. Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι: «Οι ΑΝ.ΕΛ. μιλούν αποκλειστικά και μόνο για απόσυρση του μέτρου».

Το ίδιο βράδυ ο πρόεδρος συνάντησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τσίπρα Αλέξη. Θέτοντάς του το ίδιο αίτημα, ο κ.Τσίπρας δήλωσε: «Έχω δώσει δέσμευση για το θέμα», προφανώς αναφερόμενος στη δήλωσή του, κατά τη διάρκεια του 2ου debate, ότι: «Το μέτρο είναι άδικο και θα αναζητηθούν ισοδύναμα».

Λόγω αδυναμίας συνάντησης με κ. Θεοδωράκη, ο πρόεδρος του Συλλόγου, και η ταμίας, κ. Μαρία Εργαζάκη συναντήθηκαν σήμερα Παρασκευή με τους υποψήφιους βουλευτές κ.κ. Σπύρο Δανέλλη, Ρούσσο Κυπριωτάκη, Ελένη Μπρεδάκη και Μαρία Δαμανάκη, οι οποίοι τους δήλωσαν: «Η επίσημη θέση του κόμματός μας είναι η οριστική και αμετάκλητη απόσυρση του μέτρου».

Σχόλια