default-image

Δύο ακόμη συλλήψεις στο αεροδρόμιο για πλαστά έγγραφα

Κρήτη
Δύο ακόμη συλλήψεις στο αεροδρόμιο για πλαστά έγγραφα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο διακαής πόθος για δύο Σύριους να φύγουν από τη χώρα μας και να ταξιδέψουν στη Γερμανία δεν εκπληρώθηκε ποτέ… καθώς εμπόδιο στάθηκε για άλλη μια φορά ότι είχαν πάνω τους πλαστά χαρτιά. Τους σταμάτησαν στον έλεγχο του αεροδρομίου Ηρακλείου και τους τα βρήκαν, και τώρα οι δύο νεαροί από τη Συρία βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της πλαστογραφίας πιστοποιητικών.  

Οι δύο Σύριοι, ηλικίας 30 και 25 χρόνων, συνελήφθησαν χθες (16.09.2015) το απόγευμα στον κρατικό αερολιμένα Ηρακλείου "Ν. Καζαντζάκης", από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος του αεροδρομίου, μετά από τον έλεγχο που τους έγινε στα πλαίσια των συντονισμένων ενεργειών και δράσεων αλλά και της εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα.

Κατά τον έλεγχο ο 30χρονος και ο 25χρονος επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ιταλίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό το Αμβούργο της Γερμανίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News