Ειδήσεις

Οι κινήσεις της Ζωής

Με "μοντέλο ΣΥΡΙΖΑ" (τάσεις, κινήσεις, κόμματα) , φαίνεται οτι σκέφτεται να προχωρήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε εκλογική σύμπραξη με την Λαική Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Η Ζωή άλλωστε δεν είχε κοινή πολιτική και ιδεολογική πορεία με την "Αριστερή Πλατφόρμα" εντός ΣΥΡΙΖΑ , αλλά κοινή αντίληψη ως προς τα μνημόνια και το " Όχι".

Άρα θεωρεί οτι η ίδρυση πρώτα κίνησης,  στη οποία ήδη έχει καλέσει για συμμετοχή και τον Μανώλη Γλέζο και ριζοσπαστικά ,όπως εκτιμά η ίδια στελέχη της κοινωνίας , από το κέντρο μέχρι τον ΣΥΡΙΖΑ και όσους αντιμνημονιακούς συντηρητικούς ψηφοφόρους δεν καλύπτουν πλέον ούτε οι ΑΝ.ΕΛ είναι το σωστό βήμα , ώστε να καλυφθούν και όσοι ψηφοφόροι δεν συντάσσονται αμιγώς με ένα αριστερό λόγο όπως της Λαικής Ενότητας και εν συνεχεία  εκλογική σύμπραξη μαζί της σε μία καθαρά και πρώτιστα αντιμνημονιακή βάση.

Έτσι εκτιμά οτι το εγχείρημα συνολικά θα αποκτήσει ευρύτερη δυναμική και μετωπικά χαρακτηριστικά, εκφράζοντας πλατύτερα στρώματα της κοινωνίας στη λογική του " Όχι σε συνέχεια μνημονίων".

Γ.Σ.

Σχόλια