Ειδήσεις

Κωνσταντοπούλου:"Λαϊκή και αντιμνημονιακή η επόμενη Βουλή"

Πιθανότατα η Πρόεδρος της παρούσας Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου να αρχίζει να ξεδιπλώνει τα σχέδια της για την επόμενη μέρα, ενόψει της αντίστροφης μέτρησης για τη διάλυση της Βουλής και των επικείμενων εκλογών. Όπως άφησε η ίδια να εννοηθεί, αναμένεται να συμπορευτεί με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και την «Λαϊκή Ενότητα».

Σήμερα από το βήμα της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, αφού εξαπέλυσε βολές κατά των κομμάτων και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν μετέχει πλέον στο κοινοβουλευτικό έργο, εξέφρασε πως η επόμενη Βουλή θα είναι «λαϊκή και πραγματικά αντιμνημονιακή», ευθεία αναφορά στις εκτιμήσεις που και ο ίδιος ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έχει κάνει τις προηγούμενες ημέρες.

Νέες βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κάνοντας λόγο για «φιμωμένη και καταλυμένη Βουλή», καθώς και «εξευτελισμό των κομμάτων και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας».

Η νέα επίθεση πραγματοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής που θα συζητούσε το αίτημα προς την Προεδρία της Δημοκρατίας για τα πρακτικά του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών στις 6 Ιουλίου.

Η συνεδρίαση αναβλήθηκε για αύριο, Τετάρτη, καθώς παρόντες ήταν μόνο δύο βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας, η Ραχήλ Μακρή και ο Ιωάννης Σταθάς.

Σχόλια