default-image

Ο Α. Κουμπενάκης απαντά στην "ΚΡΗΤΗ ΤV" για τη διαγραφή του

Κρήτη
Ο Α. Κουμπενάκης απαντά στην "ΚΡΗΤΗ ΤV" για τη διαγραφή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίσθηση έχει προκαλέσει στους κόλπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η πρόσφατη διαγραφή του δημοτικού συμβούλου Αντώνη Κουμπενάκη από την ομάδα της πλειοψηφούσας παράταξης στο Δήμο Ηρακλείου, μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της 10ης Αυγούστου και τις καταγγελίες του σε εκρηκτικό κλίμα για τη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων με επίκεντρο τους χειρισμούς του αρμόδιου αντιδημάρχου.

Ο Αντώνης Κουμπενάκης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις πρόσφατες εξελίξεις εξηγεί μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της "ΚΡΗΤΗ TV" ποιοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν να αντιδράσει κατ' αυτόν τον τρόπο. Όπως εξήγησε ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος, δεν υπήρξε ανταπόκριση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Μαμουλάκη στην προσπάθεια του ίδιου για συνεργασία για το θέμα του κόστους της μονάδας απορριμμάτων.

Όπως επισήμανε ο κ. Κουμπενάκης, το ζήτημα δεν αφορά πρόσωπα αλλά αριθμούς και πόσω μάλλον, όπως είπε, όταν μιλάμε για τεράστια ποσά σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία. Ξεκαθάρισε βέβαια, μεταξύ άλλων, ότι δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα του, ενώ κατέθεσε ήδη και γραπτά το αίτημα για τη σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής που θα εξετάσει το επίμαχο θέμα.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_mjcq1t0a/
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News