Ειδήσεις

Καταγγελίες Μαριά προς Ευρωπαίους και μνημόνιο Τσίπρα

Καταγγελίες εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς κατά της Κυβέρνησης και του μνημονίου Τσίπρα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες» Καθηγητής Νότης Μαριάς σε τηλεοπτικό σταθμό στις 14 Ιουλίου 2015, «επιτέθηκε» στους Ευρωπαίους ηγέτες και στο μνημόνιο Τσίπρα.

Πιο αναλυτικά, ο κ.Μαριάς αναφέρθηκε «στην απόφαση της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης τη Δευτέρα 13/07/2015 και το μνημόνιο Τσίπρα, στην αίτηση της Ελλάδας για δανειοδότησή της από τον ESM και τα λάθη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στην εκδικητική στάση των τοκογλύφων δανειστών απέναντι στον Ελληνικό λαό μετά το βροντερό «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5/7/2015».

Στη συνέχεια ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής έκανε λόγο «για το ύπουλο σχέδιο του Σόιμπλε για πενταετές Grexit, για το σχέδιο Σόιμπλε για λεηλασία της δημόσιας περιουσίας της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένων και των πλουτοπαραγωγικών της πηγών (φυσικό αέριο και πετρέλαιο)».

Ο κ.Μαριάς συνέχισε το λόγο του, αναφερόμενος στα περί Κυβέρνησης και «τις χαμένες ευκαιρίες του Αλέξη Τσίπρα που έπρεπε να μην συνυπογράψει καμία απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου εφόσον οι δανειστές δεν έκαναν δεκτές τις απαιτήσεις της Ελλάδας»

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα «προς τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας για συσπείρωση στο πλευρό των Αντιμνημονιακών δυνάμεων».

Σχόλια